Hyundai Auto Romania si distribuitorul Hyundai Automobile Agency din Tulcea au oferit suport tehnic echipajelor participante la competitia Danube Delta Rally

In perioada 4 6 iunie 2015 s-a disputat cea de-a XVI-a editie a Danube Delta Rally. Marele castigator a fost echipajul Simone Tempestini / Dorin Pulpea. Sigilarea, marcarea si verificarile tehnice aferente echipajelor participante in competitie au fost realizate la locatia service Hyundai din Tulcea.

Comunicat 1
Hyundai Auto Romania a fost partener oficial al Danube Delta Rally 2015. Pe langa flota de unitati livrate, importatorul a oferit si suport tehnic echipajelor inscrise in competitie. In acest sens, pentru o buna desfasurare a evenimentului, sigilarea, marcarea si verificarile tehnice ale unitatilor auto inscrise in competitie s-au desfasurat in locatia distribuitorului Hyundai din Tulcea – Automobile Agency. Demersul Hyundai a pus la dispozitia organizatorilor si concurentilor o platforma locala care a deservit comunicarea si remedierea situatiei tehnice a masinilor de concurs.
Comunicat 2
La aceasta editie a Danube Delta Rally au participat 54 de echipaje nationale si internationale, printre care s-au remarcat Simone Tempestini, Dan Girtofan, Edwin Keleti si piloti straini precum Rashid Rashid Al-Ketbi, Georgi Geradzhiev, Ekaterina Stratieva ambii din Bulgaria, dar si Tomas Pospisilik din Cehia. Marele castigator al Raliului Deltei a fost echipajul Simone Tempestini / Dorin Pulpea, care s-a impus atat in European Rally Trophy, cat si in Campionatul National de Raliuri – Dunlop 2015. Pentru alinierea la standardele FIA europene, traseul Danube Delta Rally® a cuprins 11 Probe Speciale dintre care sase distincte, desfasurate pe o lungime de aproape 140 km.
Comunicat 3
Informatii suplimentare despre prezenta Hyundai in cadrul evenimentului pot fi consultate accesand pagina web: http://www.hyundai-motor.ro/danube-delta-rally