Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2017 Hyundai Focsani SC.HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2015 Noul i20 Active Noul i30 2017 Noul Ioniq Hybrid Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson Noul Santa Fe Nou Grand Santa Fe H350

Conceptie si realizare  XByte Design

 

 

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani - Helios Service
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani
Prezentare Versiuni si Preturi Culori Galerie Media MAI MULTE SISTEME DE SIGURANTA

Autovehiculul include sapte airbaguri - doua frontale, doua laterale, doua cortina si una pentru genunchii conducatorului auto. Bateria a fost pozitionata in partea inferioara pentru a spori siguranta in cazul unei coliziuni, precum si pentru generarea unui spatiu mai mare in habitaclu.

Sistem de sapte airbaguri Drive Test Hyundai Focsani Drive Test Hyundai Focsani

Pilot automat (SCC) - Cu ajutorul sistemului radar frontal, SCC mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat pedala de acceleratie sau frana.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKAS) - LKAS avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem autonom de franare (AEB) - Modelul beneficiaza de sistem autonom de franare la detectarea pietonilor ce aplica automat o  forta de franar progresiva, pentru a evita riscul unui accident.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD)

Utilizand tehnologia radar, BSD monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare. In plus, cu ajutorul senzorilor BSD, sistemul RCTA (Avertizare la deplasarea in marsarier)

detecteaza vehiculele aflate in spate, atunci cand unitatea este manevrata pentru iesirea din spatii de

parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto.

Descarca brosura PDF