Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2018Hyundai Focsani SC.HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2019 Noul i20 Active Noul i30 2017 Noul i30 Fastback Noul i30 N Noul Kona Noul Ioniq Hybrid Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson Noul Santa Fe 2019 Santa Fe Grand Santa Fe H350

Conceptie si realizare  XByte Design

 

 

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani - Helios Service
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani

Interiorul versatil completeaza designul exterior sofisticat al noii generatii i20. Una dintre cele mai interesante caracteristici este reprezentata de utilizarea unor blocuri de culoare, care creeaza senzatia de spatiu, oferind un aspect armonios.Pentru a evidentia dimensiunile impresionante, ocupantii locurilor din fata beneficiaza de spatiu suplimentar la cap, picioare si umeri, in timp ce locurile din spate pot acomoda confortabil pana la 3 adulti.

INTERIOR VERSATIL SI RAFINAT

Noul i20 dispune de echipamente inteligente de conectivitate. Noul sistem multimedia cu ecran tactil de 7 inch este compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto. Pentru flexibilitate sporita modelul dispune de conexiuni rapide AUX si USB. Mainile pe volan si privirea la drum! Butoanele usor de utilizat de pe volan iti ofera controlul asupra volumului, apelurilor, computerului de bord si setarile sistemului cruise control.

MEREU CONECTAT
Prezentare Versiuni si Preturi Culori Galerie Media Drive Test Hyundai Focsani DRIVE TEST