Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2017 Hyundai Focsani SC.HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2015 Noul i20 Active Noul i30 2017 Noul Ioniq Hybrid Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson Noul Santa Fe Nou Grand Santa Fe H350

Conceptie si realizare  XByte Design

 

 

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani - Helios Service
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani
Prezentare Versiuni si Preturi Culori Galerie Media SISTEM DE PROPULSIE HIBRID

Controlul distributiei puterii se realizeaza printr-o transmisie cu dublu ambreiaj (DCT), care ofera o experienta unica de condus la bordul modelului Ioniq. Transmisia in sase trepte ofera un raspuns prompt al acceleratiei, schimbari line ale treptelor de viteze, dar si consum si emisii de noxe reduse.

TRANSMISIE CU DUBLU AMBREIAJ (DCT) DRIVE TEST

Propulsorul hibrid cu ardere interna, motorul electric alimentat de bateria litiu-ion polimer si transmisia automata cu dublu ambreiaj in sase trepte au fost proiectate pentru a lucra in armonie si pentru a atinge eficienta maxima. Motorul pe benzina cu injectie directa Kappa 1.6 GDi, care a fost modificat pentru a putea fi integrat intr-un sistem de propulsie hibrida, dezvolta o putere de 105 CP si un cuplu maxim de 147 Nm. Dinamismul remarcabil al variantei Ioniq Hibrid este asigurat de cei 43.5 CP / 170 Nm ai motorului electric.

Baterie cu garantie de 8 ani

Bateria litiu-ion polimer dispune de o garantie de 8 ani sau de 200 000 de kilometri in functie de prima conditie indeplinita.  Pentru linistea conducatorului auto, modelul Ioniq Hibrid dispune de pachetul Hyundai  de cinci ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa pentru bateria litiu-ion polimer.

Descarca brosura PDF