Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2016 Hyundai Focsani SC.HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2015 Noul i20 Active Noul i30 Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson Noul Santa Fe Nou Grand Santa Fe H350

Conceptie si realizare  XByte Design

 

 

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani HYUNDAI  WORLD

Fabricatie

 

La fabrica de la Ulsan, cel mai mare complex de productie auto, se fabrica orice model, de la masini de lux si subcompacte entry level, pana la SUV-uri si minidube.

 

La fabrica de la Asan, muncitorii furnizeaza calitate si productivitate de clasa mondiala, dupa cum se atesta prin numeroasele mentiuni de calitate atribuite pentru Sonata.

 

Fabrica de la Jeonju este capabila sa produca anual 100.000 autovehicule comerciale si este depozitul pentru toata productia Hyundai de autobuze si camioane medii si mari.

Aceste centre de excelenta nu numai produc autovehicule de calitate evidenta, dar de asemenea sunt o sursa de tehnologie avansata de fabricare care este transferata peste granita la filialele si partenerii Hyundai.

Ca parte a planului sau de globalizare, Hyundai investeste in productia din afara, care va furniza companiei un punct mai sigur pe pietele importante strategic.

 

 Cel mai bun exemplu pana acum este Hyundai Motor India care a atins recent un punct de referinta prin depasirea cifrei cumulative de 500.000 unitati la 5 ani dupa deschidere. HMI poarta cu mandrie titlul de al doilea producator de masini din India, multumita unor planificari de piata si a unor puneri in practica adecvate. Pe promitatoarea piata chineza, modelul Sonata al Hyundai a cunoscut un succes important, cu vanzari de peste 50.000 unitati in primul an de operare. Aceasta a deschis drumul pentru introducerea Elantra si mai tarziu in acest an, a Tucson SUV.

 

 In Turcia, filiala Hyundai isi va mari capacitatea de productie la 100.000 unitati, pentru a servi mai bine pietele din vecinatate din Orientul Mijlociu si Europa.

 

In Montgomery, Alabama, se fac pregatiri pentru o noua fabrica de asamblare de 1,1 miliarde $, care urmeaza sa lanseze Job One in primavara 2005. Fabrica va incepe cu productia NF, modelul complet nou succesor al Sonata.

 La putin timp dupa aceeasta, un SUV complet nou care va inlocui Santa Fe se va adauga la linia de productie.

 

Hyundai Motor Co este  a finalizat  in Cehia, la Novosice, constructia celei mai noi fabrici Hyundai din Europa. In urma estimarii reprezentantilor Hyundai, in perioada septembrie - octombrie, noua fabrica va incepe productia test a patru modele Hyundai. Dupa finalizarea testelor, incepand cu luna aprilie 2009, fabrica de la Novosice a fost complet operationala, producand modelele  Hyundai i 30 hatchback si cross wagon, precum si 2 modele de MPV.

Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) este o filiala aflata complet in proprietatea Hyundai Motor Co., cu o capacitate initiala de 200.000 vehicule (pana in anul 2011), iar in faza a doua a investiei, cu o capacitate suplimentara de 100.000 unitati.

Construita pe o suprafata totala de 200 ha, fabrica Hyundai din Cehia a necesitat o investitie de aproximativ 1.120 mil Euro; noua intreprindere va asigura 3400 de locuri de munca in plan local.

Chung Mong-Koo, presedinte si CEO al Hyundai Motor Co., spunea in martie 2007 ca HMMC va produce vehiculele de cea mai inalta calitate din toata Europa, afirmatie confirmata astazi doar de o privire de ansamblu asupra fabricii: toate atelierele de productie sunt finalizate in acest moment, fiecare dintre ele fiind proiectat si dotat pentru a atinge cele mai inalte standarde de calitate din domeniu.