Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2019 Hyundai Focsani  - HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2019 Noul i20 Active 2019 Noul i30 2017 Noul i30 Fastback Noul i30 N Noul Kona Noul Ioniq Hybrid Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson 2019 Noul Santa Fe 2019 Santa Fe Grand Santa Fe H350

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani - Helios Service
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani

Website-ul nostru utilizeaza module cookie, pentru a face diferenta intre utilizatorii care il acceseaza. Cookie-urile ne permit sa oferim informatii relevante despre produsele si serviciile noastre si sa va oferim o experienta mai prietenoasa, adaptata preferintelor si intereselor dvs., atunci cand navigati pe website-ul nostru. Descopera mai multe detalii

INOVATIE

Ioniq Electric ofera mobilitate pur electrica prin intermediul unei baterii litiu-ion polimer cu o  autonomie estimata la 250 km.

Ioniq  este primul autovehicul din lume care va oferi trei variante de trenuri de rulare eficiente si cu emisii reduse: integral electric, hibrid plug-in benzina/electric sau hibrid benzina/electric. Cu o silueta fluida, asemanatoare cu cea a unui coupe, si cu numerose detalii remarcabile, designul exterior vine in completarea caracteristicilor eco ale propulsoarelor.

Echipa de designeri Hyundai a creat un exterior impresionant, dar care aduce in acelasi timp o contributie semnificativa la indeplinirea cerintelor de protectie a mediului. Conturul simplu, dar rafinat, desenat cu grija, contribuie la imbunatatirea performantelor aerodinamice. In partea frontala, grila hexagonala specifica familiei de modele Hyundai incorporeaza clapete active, care optimizeaza fluxul de aer urmand linia caroseriei. Grila uneste cele doua faruri expresive prevazute cu lumini de pozitie in forma literei C.

Designul unic al exteriorului continua in mod armonios si in habitaclu. Spatiul interior este utilizat eficient, in timp ce instrumentele de bord sunt usor lizibile. Pentru un aspect futurist, suprafetele simple si elegante folosesc materiale ecologice.

5 stele din partea Euro NCAP

Ioniq a obtinut calificativul maxim de cinci stele din partea Euro NCAP, o organizatie europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule. Ioniq a obtinut rezultate remarcabile in cadrul a patru categorii: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sisteme de siguranta, fiind desemnat unul dintre cele mai sigure modele din segmentul din care face parte.

 

Instrumentar de bord

Panoul amplu de instrumente ofera conducatorului auto informatii importante despre calatorie, inclusiv viteza, consumul de energie si nivelul de incarcare a bateriei, precum si distanta care poate fi parcursa pana la epuizarea acesteia. Afisarea informatiilor se modifica in functie de sistemul de actionare selectat: Eco sau Sport.

Conectivitate intuitiva

Elemente de conectivitate, precum Apple CarPlay, Android Auto sunt incorporate in sistemul de navigatie disponibil pentru modelul Ioniq.

Volan ergonomic

Volanul cu profil sportiv include un sistem de control al franei cu recuperare de energie.

Hyundai IONIQ ELECTRIC – Sedanul compact cu sistem de propulsie „verde”