Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2019 Hyundai Focsani  - HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2019 Noul i20 Active 2019 Noul i30 2017 Noul i30 Fastback Noul i30 N Noul Kona Noul Ioniq Hybrid Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson 2019 Noul Santa Fe 2019 Santa Fe Grand Santa Fe H350

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani - Helios Service
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani

Website-ul nostru utilizeaza module cookie, pentru a face diferenta intre utilizatorii care il acceseaza. Cookie-urile ne permit sa oferim informatii relevante despre produsele si serviciile noastre si sa va oferim o experienta mai prietenoasa, adaptata preferintelor si intereselor dvs., atunci cand navigati pe website-ul nostru. Descopera mai multe detalii

Prezentare Versiuni si Preturi Culori Galerie Media Personalitate si dinamism

Motoarele pot fi asociate acum transmisiei automate in opt trepte, oferind o configuratie compacta si o transmisie rapida si economica.

Transmisie automata in opt trepte

Alaturi de designul remarcabil, Santa Fe este dotat cu o serie de tehnologii inteligente si propulsat de motoare imbunatatite, cu eficienta sporita.

Santa Fe este disponibil in versiunea de motorizare diesel si cu transmisii cu sase sau opt trepte. Propulsoarele au fost modificate pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C.

Noul Santa Fe beneficiaza de o arhitectura interioara rafinata si ergonomica. Intr-o imbinare exceptionala de design si functionalitate, la interior descoperim materiale de calitate premium, un spatiu incapator si o vizibilitate deosebita.

Cinci ani garantie fara limita de kilometri

Fiecare Santa Fe comercializat va beneficia de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice.

Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.

Transmisie manuala in sase rapoarte.

Cutia de viteze manuale in sase trepte (MT) este disponibila atat pe versiunile cu tractiune fata, cat si cu tractiune integrala.