Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2016 Hyundai Focsani SC.HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2015 Noul i20 Active Noul i30 Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson Noul Santa Fe Nou Grand Santa Fe H350

Conceptie si realizare  XByte Design

 

 

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani Prezentare Versiuni si Preturi Culori Galerie Media

                                                                             Linii Îndraznete

Liniile fluide si indraznete ale noului i10 urmaresc conceptul de design Hyundai “sculptura fluida”. Postura sportiva este oferita de forma dinamica a geamurile, de luminile de zi echipate cu tehnologie LED si jantele din aliaj, ce masoara 15 inch. Astfel, noul i10 a fost conceput sa bucure.

5 ANI DE GARANTIE TRIPLE CARE

Angajamentul nostru pentru calitate este sustinut de tot ceea ce realizam. Confirmam eficienta produsului nostru oferind 5 ani garantie fara limita de kilometri, complet transferabila, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani verificari tehnice periodice gratuite pentru orice model ix35.

Stil, eleganta si design rafinat. Descopera noul Hyundai i10. Noul model i10 se adapteaza cu usurinta strazilor inguste ale oraselor si iti completeaza stilul personal. Interior indraznet, nivel inalt de confort si siguranta, dotari care se regasesc la clasele superioare – noul model Hyundai i10 redefineste experienta de condus.

Noul  Hyundai i10 Drive Test Hyundai Focsani DRIVE TEST