Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2016 Hyundai Focsani SC.HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2015 Noul i20 Active Noul i30 Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson Noul Santa Fe Nou Grand Santa Fe H350

Conceptie si realizare  XByte Design

 

 

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani Prezentare Versiuni si Preturi Culori Galerie Media

Robust, dar adaptat unui peisaj urban

Grand Santa Fe poate face fata oricand terenurilor accidentate, dar in acelasi timp se incadreaza perfect peisajului urban, prin designul elegant si atitudinea dinamica. Grand Santa Fe dispune de atuurile modelului Santa Fe, prezentate intr-o varianta extinsa. Designul exterior beneficiaza de o serie de modificari, pentru a oferi o experienta la volan inedita.

Motorul diesel  2.2 CRDi dezvolta o putere maxima de 197 CP la 3800 rpm si un cuplu maxim de 436 Nm intre 1800-2500 rpm. Sistemul de injectie de generatia a treia sporeste economia de carburant, asigura performante superioare si zgomot redus.

Transmisia automata disponibila standard ofera confort sporit, o mai mare economie de carburant si o deplasare lina si relaxanta.

Grand Santa Fe este impresionant - chiar si din punct de vedere aerodinamic. Modelul are cel mai bun coeficient aerodinamic din clasa, de doar 0.34!

La fel ca toate modelele nou lansate in Europa, noul Grand Santa Fe este oferita alaturi de cel mai bun pachet de garantie din industrie, denumit Five Year Triple Care – care ste compus din 5 ani de garantie fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani verificari tehnice gratuite

2012-10-13_105547.png DRIVE TEST