Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2016 Hyundai Focsani SC.HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2015 Noul i20 Active Noul i30 Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson Noul Santa Fe Nou Grand Santa Fe H350

Conceptie si realizare  XByte Design

 

 

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani

Cel mai recent autovehicul Hyundai, un model urban cu design versatil, beneficiaza de spatiul generos, stilul si caracterul practic al noii generatii i20 in cinci usi.

 In plus, pentru a oferi autovehiculului tinuta caracteristica unui crossover, au fost modificate setarile suspensiei, caroseria fiind inaltata cu 20 mm, si pozitia la volan, pentru un acces mai facil in si din autovehicul, precum si pentru o vizibilitate sporita in trafic.

 

NOUL i20 ACTIVE hw104169.jpg Prezentare Versiuni si Preturi Galerie Media

Modelul Hyundai îți oferă spațiul de care ai nevoie pentru a trăi viața pe care o alegi. În plus, noul propulsor 1.0 Turbo GDi, 100 CP

stimulează performanța și eficiența consumului de combustibil și este mereu pregătit să-ți alimenteze următoarea experiență

INDRAZNESTE MAI MULT

Designul sofisticat al exteriorului ascunde un interior surprinzător de spaţios. Dimensiunile habitaclului plasează modelul i20 între liderii segmentului ca proporţii şi nivel de rafinament. Închide ochii şi imaginează-ţi maşina ideală.  Acum ai mai multe opţiuni de personalizare, pentru că noua generație i20 este disponibilă într-o gamă diversificată de culori exterioare, completate de versiuni variate de tapiţerie, pentru un habitaclu pe placul tău.

 Mai e doar un pas între tine și o 
nouă aventură! Drive Test Hyundai Focsani DRIVE TEST