Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2018Hyundai Focsani SC.HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2019 Noul i20 Active 2019 Noul i30 2017 Noul i30 Fastback Noul i30 N Noul Kona Noul Ioniq Hybrid Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson Noul Santa Fe 2019 Santa Fe Grand Santa Fe H350

Conceptie si realizare  XByte Design

 

 

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani - Helios Service
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani NOUL i20 ACTIVE

Cel mai recent autovehicul Hyundai, un model urban cu design versatil, beneficiaza de spatiul generos, stilul si caracterul practic al noii generatii i20 in cinci usi.

 In plus, pentru a oferi autovehiculului tinuta caracteristica unui crossover, au fost modificate setarile suspensiei, caroseria fiind inaltata cu 20 mm, si pozitia la volan, pentru un acces mai facil in si din autovehicul, precum si pentru o vizibilitate sporita in trafic.

 

Prezentare Versiuni si Preturi Galerie Media

Noul i20 Active este disponibil in trei versiuni de motorizare pe benzina: 1.4 MPi 100 CP / 1.0 TGDi 100 CP  / 1.0 TGDi 120 CP.

Sistemul Idle Stop and Go (ISG),o dotare standard pe gama i20, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la sporirea eficientei. Economia de carburant rezultata in urma utilizarii ISG va fi evidenta mai ales in conditii de rulare urbana, sistemul oprind automat motorul atunci cand vehiculul stationeaza.

INDRAZNESTE MAI MULT

Designul sofisticat al exteriorului ascunde un interior surprinzător de spaţios. Dimensiunile habitaclului plasează modelul i20 între liderii segmentului ca proporţii şi nivel de rafinament. Închide ochii şi imaginează-ţi maşina ideală.  Acum ai mai multe opţiuni de personalizare, pentru că noua generație i20 este disponibilă într-o gamă diversificată de culori exterioare, completate de versiuni variate de tapiţerie, pentru un habitaclu pe placul tău.

 Mai e doar un pas între tine și o 
nouă aventură! Drive Test Hyundai Focsani DRIVE TEST