Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2018Hyundai Focsani SC.HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2019 Noul i20 Active 2019 Noul i30 2017 Noul i30 Fastback Noul i30 N Noul Kona Noul Ioniq Hybrid Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson 2019 Noul Santa Fe 2019 Santa Fe Grand Santa Fe H350

Conceptie si realizare  XByte Design

 

 

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani - Helios Service
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani

Eleganta, spatiu si confort. Patrunde intr-o lume noua, la bordul modelului Hyundai Tucson.

Fiecare calatorie devine o experienta unica, de la versatilitatea instrumentelor de bord usor de manevrat, astfel incat sa nu distraga atentia pe parcursul calatoriei, la calitatea materialelor utilizate.

Prezentare Versiuni si Preturi Culori Galerie Media

Grila tip cascada, noua forma a blocurilor optice cu LED, precum si bara de protectie

fata inaltata contureaza personalitatea puternica a modelului.  Partea din spate dispune de un design robust, cu doua esapamente, lampi cu forma unica si o bara puternic profilata.

  Suprafetele rafinate si fluide, liniile bine definite si proportiile echilibrate confera noului model un aspect indraznet si atletic.

In habitaclu descoperim materiale de calitate si un spatiu generos. Pentru mai mult confort, modelul este echipat cu scaune sport, care dispun de sisteme de ventilatie si de incalzire.

Descopera noul Tucson

Modelul beneficiaza de un coeficient aerodinamic imbunatatit,care alaturi de baza masiva, confera stabilitate superioara la viteze mari. La obtinerea performantelor specifice au contribuit margineabarei de protectie frontala, montantul A mai putin curbat, terminatiile laterale ale barei de protectie spate,

precum si optimizarile aerodinamice ale sasiului.

Design aerodinamic Eleganta si confort Descarca brosura PDF