Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2019 Hyundai Focsani  - HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2019 Noul i20 Active 2019 Noul i30 2017 Noul i30 Fastback Noul i30 N Noul Kona Noul Ioniq Hybrid Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson 2019 Noul Santa Fe 2019 Santa Fe Grand Santa Fe H350

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani - Helios Service
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani

Website-ul nostru utilizeaza module cookie, pentru a face diferenta intre utilizatorii care il acceseaza. Cookie-urile ne permit sa oferim informatii relevante despre produsele si serviciile noastre si sa va oferim o experienta mai prietenoasa, adaptata preferintelor si intereselor dvs., atunci cand navigati pe website-ul nostru. Descopera mai multe detalii

roll-up 06102017 Service iarna (85x2000) Helios Service.pdf

Tel. :    0237.626.870   Fax :    0237.626.870           service@hyundai-focsani

O maşina bine întreţinută este o maşina sănătoasă.

Întreţinerea bună a autoturismului te asigură de faptul că acesta va fi prietenul tău şi te va servi un timp îndelungat.

În service-ul nostru specializat Hyundai dar si multimarca, vă ajutăm să vă întreţineţi autoturismul în modul adecvat astfel că aceasta să funcţioneze în stare perfectă. Pentru efectuarea reviziilor tehnice periodice pentru orice autoturism Hyundai poţi să apelezi cu încredere la serviceul nostru. De asemenea echipa de service efectuează şi lucrările de garanţie şi post garanţie pentru autoturismele Hyundai.

Echipa de service este o echipa bine “închegată”, cu o vasta experienţa în tot ce înseamna autoturisme Hyundai, pregătirea colegilor efectuându-se la cursurile organizate direct de către Hyundai Auto Romania.

Pentru facilitarea operatiunilor de constatare, Hyundai Focsani va pune la dispozitie mai multe puncte de constatari daune, aflate chiar in incinta unitatii service.

Hyundai Focsani prin SC.HELIOS Service S.R.L va pune la dispozitie un atelier configurat cu echipament tehnic de ultima generatie, conform standardelor Hyundai, menit sa va ofere maxima calitate si cele mai bune servicii in cel mai scurt timp.

De la reviziile tehnice periodice pana la operatiuni complexe de reparare, service-ul nostru este intotdeauna pregatit sa corespunda si celor mai exigente criterii de calitate, fie ca acestea se refera la dotarea tehnica sau la pregatirea personalului.

In plus, dupa iesirea automobilului dvs. din perioada de garantie, asiguram intretinerea periodica si repararea in conditii optime, totul la preturi fara concurenta.

Ne straduim sa oferim promotii interesante si atragatoare pentru reparatiile post-garantie, precum si piese de schimb originale, a caror calitate inseamna satisfactii in plus pentru dvs. si nu in ultimul rand, un plus de siguranta in trafic.

Nu este nici o surpriza pentru noi feedback-ul pozitiv primit de la clientii nostri. Odata multumiti de calitatea serviciilor noastre, clientii se reintorc intotdeauna pentru intretinerea regulata a autovehiculului.

 

Atelierele de tinichigerie si vopsitorie Helios Service -  Hyundai Focsani, cu o dotare completa si conforma cu standardele Hyundai, ne ofera posibilitatea repararii unui numar mare de  autoturisme lunar, asigurandu-va de calitatea si promptitudinea lucrarilor efectuate.

O mare surpriza a clientilor nostri este prezenta in service a unui numar ridicat de autoturisme inmatriculate in alte judete, explicatia fiind de altfel foarte simpla:

calitatea deosebita a lucrarilor efectuate in atelierele noastre si-a castigat un renume important in mai toate judetele tarii.

 

 

 

Programare Service

 

Puteţi completa formularul  pentru a vă face programarea reviziei sau reparaţiei maşinii Dvs..Un reprezentant Hyundai Focsani va va contacta pentru  a va confirma programarea.

Intretinere si
 Service