Modele HYUNDAI

Contactati-ne !

Servicii

Despre HYUNDAI

HYUNDAI Focsani

Copyright 2016 Hyundai Focsani SC.HELIOS Service S.R.L

 

 

Nouli10 Noul i20 2015 Noul i20 Active Noul i30 Noua Elantra Noul i40 Noul Tucson Noul Santa Fe Nou Grand Santa Fe H350

Conceptie si realizare  XByte Design

 

 

0ferte Speciale

HYUNDAI  AUTO ROMANIA

 

 

Hyundai Focsani
Share
Showroom Despre Hyundai Oferte Speciale Servicii Contactati-ne Hyundai Focsani

Noul Hyundai Tucson - 5 stele Euro NCAP

 

"Euro NCAP, organizatia independenta de testare a sigurantei autovehiculelor, a anuntat ca noul SUV compact Hyundai Tucson a primit clasificarea maxima de cinci stele in urma rigurosului program de evaluare pe baza de teste de impact.

 

Acest rezultat pozitioneaza Tucson drept unul dintre cele mai sigure autovehicule din clasa sa, obtinand cel mai bun scor la categoria "protectia ocupantilor copii".

 

Cele cinci stele oferite de Euro NCAP plasează modelul în topul celor mai sigure și echipate autovehicule din segmentul din care face parte.

Noul SUV Hyundai a obtinut unul din cele mai bune scoruri din clasa sa: 85% pentru copii, 71% pentru protecţia pietonilor şi 71% pentru sistemele de siguranţă din dotarea sa.

Sistemul de asistenta la menținerea benzii de rulare și funcția de detectare a vitezei limită legale au contribuit la obținerea acestui rezultat.

 

Atentia acordata de Hyundai sigurantei ocupantilor a fost dovedita la testele de impact frontal si din spate, comportamentul stabil oferind un nivel ridicat de protectie in eventualitatea unui accident.

 

Noul model Tucson dispune de o serie de sisteme de siguranță menite să contribuie la evitarea și minimizarea accidentelor:  

 

2016-hyundai-tucson-aces-iihs-crash-tests-gets-maximum-safety-rating-video-100349_1.jpg